TESZT

 

 

 

 

 

 

Vásároljon cégimázsra szabott, egyéni megjelenésű akkumulátorokat, egyenesen az importőrtől, a legjobb áron!

 

Miért Sajátakku?

Sajátmárkás termékek forgalmazásának a céges arculat erősítésén túl, számtalan előnye van. Például a kizárólagosság:
Például egy gyártócég a termékébe egy bárhol beszerezhető akkumulátort tervez, a végfelhasználók potenciálisan nem csak Önt fogják megtalálni a következő akkumulátor beszerzésekor, így a termékbe akár nem megfelelő minőségű akkumulátort csatlakoztatnak, s veszélyeztetik a további üzembiztonságát a rendszernek.

Fontos kiemelni az egyedi termékhez tartozó egyedi árszabást is.
Magyarországon, talán Európában is egyedülálló módon, az Akku-Elem Kft a zselés akkuk logózását tárnoki üzemében végzi. A beérkező rendeléseket általában pár napon belül kiszállítjuk, már alacsony darabszám esetén is, versenyképes árakon. Gyakorlatilag néhány napon belül hozzájuthat prémium minőségű, versenyképes árú, zártrendszerű akkumulátorához.

 


Tapasztalat

Cégünk 1998 óta foglalkozik akkumulátorokkal. Zselés akkumulátor importőrként pedig két évtizede állunk partnereink rendelkezésére. Ezek céges arculatra szabásával, logózásával több mint 10 éve foglalkozunk.
Több mint 1.000.000db értékesített zselés akkumulátorral a hátunk mögött, temékeink a Magyar biztonságtechnikai illetve szünetmentes piac szerves részét képezik. Részben UPSPOWER márkaként, illetve számos partnerünk különböző logóival képviselik az Akku-Elem Kft-t és a sajatakku.hu-t szerte Magyarországon.

 

 

 

 

Minőség

A legtöbb importőr a beérkezett árut, a gyártó által lezárt kartonokat bontatlanul tovább adja a viszonteladóinak, végfelhasználóknak.

Mi nem így dolgozunk.

A logózásnak köszönhetően, minden egyes kartont ki kell bontanunk, minden egyes akkumulátor a kezünkbe kerül. Így ellenőrizve a mechanikai megépítés minden részlete, megmérve az üresjárati feszültsége, majd kerül fel a logó, így teljesen kizárva a hibás akkumulátor kiadását, partnereink részére. Bátran kijelenthetjük, hogy NEM JUTHAT A KEZÉBE GYÁRI HIBÁS AKKUMULÁTOR.

 

 

Raktárkészlet

A gyors és folyamatos kiszolgálás érdekében komoly raktárkészlet áll partnereink rendelkezésére Tárnoki raktárbázisunkban. Sokéves importőri tapasztalattal előrelátóan, partnereinkkel szoros együttműködésben rendeljük konténereinket.

 

 

 

 

 

Amennyiben a fentiek felkeltették az érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot az info@sajatakku.hu címen, vagy kattintson a fenti REGISZTRÁCIÓ gombra, és ezután mi keressük majd Önt.